2020/02/12 Blogs
Annually Gourmet Festival took a place at Koubaitei on Feb. 11th in Kotohira. Our chef, Takeda Toshichika, used the best of seasonal foods of the Shikoku area becoming the traditional Japanese Kaiseki dishes you have never seen before.
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Menu (Japanese)
クスコ 豆腐とチーズ味噌漬け 緋扇貝ぬた和え 菜の花芥子和え
マチュピチュ アワビふり藻塩 鯛塩昆布添え ぶり染めおろし添え
インカ帝国 雲丹茶碗蒸し生雲丹添え
鮪料理 造り漬け ねぎとろ 皮湯引き アカモク和え 薬味
マラス1 イセエビ黄身揚げ イセエビソース マラスレモン塩
マラス2 讃岐オリーブ牛ステーキ フォアグラ大根
山葵 フライ大蒜 粗マラス塩
マラス3 九恵マラス塩炙り 新玉葱 茗荷 菊花 貝割れ
アルマス広場 青さ海苔と尊才の赤出汁
マラス4 にぎり寿司盛合せ マラス塩添え
カルロスの涙 おばあちゃん思い出のデザート
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YUMOTO KONPIRA ONSEN HANANOYU KOUBAITEI