2020/02/12 Blogs
The 9th Gourmet Festival at Koubaite in 2020!!
Annually Gourmet Festival took a place at Koubaitei on Feb. 11th in Kotohira. Our chef, Takeda Toshichika, used the best of seasonal foods of the Shikoku area becoming the traditional Japanese Kaiseki dishes you have never seen before.
*****************************************
Menu (Japanese)
クスコ 豆腐とチーズ味噌漬け 緋扇貝ぬた和え 菜の花芥子和え
マチュピチュ アワビふり藻塩 鯛塩昆布添え ぶり染めおろし添え
インカ帝国 雲丹茶碗蒸し生雲丹添え
鮪料理 造り漬け ねぎとろ 皮湯引き アカモク和え 薬味
マラス1 イセエビ黄身揚げ イセエビソース マラスレモン塩
マラス2 讃岐オリーブ牛ステーキ フォアグラ大根
山葵 フライ大蒜 粗マラス塩
マラス3 九恵マラス塩炙り 新玉葱 茗荷 菊花 貝割れ
アルマス広場 青さ海苔と尊才の赤出汁
マラス4 にぎり寿司盛合せ マラス塩添え
カルロスの涙 おばあちゃん思い出のデザート
*****************************************
#Gourmet Festival #Koubaite #ぶっこみジャパニーズ #Shikoku #Kagawa Prefecture #Kotohira
#Peru #TBS #TRAVEL #TRAVELGRAM #KOUBAITEI
YUMOTO KONPIRA ONSEN HANANOYU KOUBAITEI
E-mail:koubai.reserve@hananoyu.co.jp
URL:http://www.koubaitei.jp/en/
- News list of 2020(43)
- January 2020(2)
October 2020(15)
July 2020(16)
April 2020(10)
- News list of 2018(48)
- December 2018(16)
November 2018(5)
October 2018(10)
January 2018(5)
January 2018(5)
January 2018(6)
January 2018(1)
- News list of 2017(10)
- January 2017(3)
October 2017(7)